FOE WAH IJSSELSTEIN

FOE WAH IJSSELSTEIN Chinees en Japans restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2325 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foe Wah IJsselstein. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 7:23 Was heerlijk en keurig op tijd!
6 mei 2022 om 23:28 Ruim 20 minuten te laat en niet echt warm meer
1 mei 2022 om 21:25 Het eten is zoals altijd heerlijk en altijd genoeg. Helaas was de bezorger eerst op een verkeerd adres, het eten was, daardoor denk ik, niet echt lekker warm meer.
26 apr 2022 om 5:13 Het eten was niet goed. De sate en ajam pangang saus waren ze vergeten. Ik had dus droog vlees. Voor deze prijs verwacht je toch iets meer zorgvuldigheid.
25 apr 2022 om 20:21 Prima eten,alleen wederom bijna 20 minuten te laat.
10 apr 2022 om 21:12 Goed eten, grote porties, keurig op tijd bezorgd, goed op temperatuur. Heerlijk gegeten
4 apr 2022 om 20:54 Zoals altijd weer heerlijk
18 mrt 2022 om 0:17 Het was super lekker
7 mrt 2022 om 21:27 Eten was erg zout ben ik niet gewend smaakte gewoon slecht
24 feb 2022 om 19:23 Netjes op tijd, en smaakte goed!
14 feb 2022 om 8:02 Bezorging wat later dan doordeweeks, maar dat is logisch. Verder weer gewoon lekker hoor.
27 jan 2022 om 14:48 Ik had ook kroepoek besteld maar zat er niet bij ook vond ik het weinig voor het geld wat je er voor betaald