FOE WAH IJSSELSTEIN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2352 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foe Wah IJsselstein. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 8:23 Ik ga hier niets meer bestellen, eten zeer slecht, niet warm, taai uitgedroogd vlees, zelfs de hond had er moeite mee. Een schande zo slecht.
23 nov 2022 om 22:33 Super heerlijk eten en super snelle bezorging
21 nov 2022 om 21:03 Goed eten alleen drie kwartier te laat
20 nov 2022 om 20:49 Temparatuur slecht vrij koud Word niet goed rekening gehouden met haccp voorschrift 60 graden minimaal zijn dat ontbreekt er aan
13 nov 2022 om 20:02 Maaltijd was vergeten mee te geven aan bezorger. Moesten bellen en daardoor drie kwartier extra wachtijd
12 nov 2022 om 20:10 Als bezorgtijd 18 uur aangegeven maar ze waren er al om 17.35. Eten was prima
7 nov 2022 om 21:25 1 uur en 15 min gewacht op bezorging op een maandagavond. Gebeld, iemand neemt de telefoon aan die nergens van weet. Gaat roepen "Waar zijn fucking meneer en mevrouw Yoeng". Eten wordt 10 min. later bezorgd. Eten was lauw en smaakloos. Nooit meer!
7 nov 2022 om 21:03 AWFUL!!!!! My order was late and when I phoned, I got shouted at in a language I don't know (not Dutch or English) and got the phone slammed down in my ear. Food wasn't warm when it eventually arrived.
18 okt 2022 om 7:46 Jammer dat je moet betalen voor het afrekenen via ideal. Verder was het eten niet warm. Het was wel lekker
16 okt 2022 om 14:06 heel erg lang moeten wachten er was ook geen kroepoek bij wel besteld opgebeld en alsnog gekregen maar we hadden toen al gegeten.
15 okt 2022 om 15:35 Voortaan beter naar opmerkingen kijken. Voor de zoveelste keer saus bij de foeyonghai wel opnieuw gebracht
11 aug 2022 om 12:05 Het eten was prima maar de bezorgtijd extreem lang. Omdat het op een woensdagavond was niet verwacht dat het zo lang zou duren. Daar moet ergens iets fout gegaan zijn.